Színvirág | Bemutatkozás
91
page-template-default,page,page-id-91,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive,"> <!-- Google Tag Manager (noscript) --><br style="display:none;

Bemutatkozás

Környezetünk, otthonunk szebbé, rendezettebbé tétele már tini koromban is érdekelt, mert láttam és éreztem a saját otthonunkban, hogy mennyit jelent a rend, a szép ízléses berendezés, hogy mindennek legyen helye és így mi magunk is jól érezhetjük magunkat.

A lakberendezés, az ösztönös harmonikus otthonteremtés könnyedségét tehát édesanyámtól tanultam és magazinokból, könyvekből lestem el először… 12 évvel és egy más szakma után vezetett az utam újra ide, így 2008-ban kezdtem részletesen is tanulmányozni: elvégeztem Halzer Dorottya komplex Feng Shui tanácsadó képzését és egy lakberendezési és tervező stúdió lakberendező tanfolyamát, majd részt vettem egy pszichológiai alapú élettér-elemző kurzuson és tanulmányoztam a magyar és az indiai térrendezési elveket is.

A mandalákkal, mint térharmonizáló eszközökkel találkoztam először, ám 2009-ben már Margit Neumann Thomsen spirituális tanító és festő gyógyító mandala készítő tanfolyamán ébredhettem rá, mennyivel többről van szó… azóta tanítvány és segítő is vagyok.

Azt, hogy az életben minden rezgés és energia, az univerzális életenergia mindenben jelen van, 2005 óta már sok oldalról körbejártam: tanultam energia gyógyászatot, ayurvédát, antropozófiát, spirituális festészetet, indiai mehndi festést és részt vettem jónéhány önismereti és gyógyító tréningen, kurzuson.

Minden rendszer vagy módszer az életnek erre az alapjára épül: minden energia. A színek energiája, ereje fogott meg engem leginkább, ezt helyezem előtérbe a tanácsadások alkalmával és természetesen a gyógyító művészeti munkában is – ezért színvirág, mert az élet színes és csodaszép!

Eddigi sokszínű tapasztalataimmal segítem a hozzám fordulókat abban, hogy életüket önmagukkal és környezetükkel nagyobb harmóniában, békében és egészségben élhessék.

Szeretettel:

Varga Karolina