Színvirág | Élet-tér-rendezés
23
page-template-default,page,page-id-23,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive,"> <!-- Google Tag Manager (noscript) --><br style="display:none;

Élet-tér-rendezés

A környezetünk rendezettsége, energiája hatással van ránk, a mi működésünkre, hangulatunkra, egészségünkre, egyszóval a harmóniánkra – és fordítva is igaz természetesen – maga a környezetünk a belső világunk külső megjelenített képe, a mi energiánk kivetülése, hisz nagy részben tőlünk függ milyen. „Amint fent, úgy lent, amint kint, úgy bent!”

 

Az élet-tér-rendezés egy kiváló harmonizáló módszer, amely segít hogy támogató, éltető energia vegyen körbe. Segít egészségügyi gondok, párkapcsolati vagy munkahelyi problémák megoldásában, önismereti kérdésekben és még környezeted szépítésében is!

harmonikus-eletter-tanacsada-feng-shui-budapest_147989378

Egy térben minden szín, forma, anyag, szimbólum vagy tárgy saját rezgéssel bír, amelyek megfelelő helyen és módon történő alkalmazása emeli a tér rezgését, ezáltal pozitív energiaszintjét.
Mivel a világon minden kölcsönhatásban áll egymással, minden összefügg mindennel, az univerzális éltető energia mindenben jelen van, így életünk minden területére hatással van a minket körülvevő energia.

eletter-tanacsadas-harmonikus-otthon-terrendezes-feng-shui-budapest_213872764

Egy megfelelően kialakított, szép otthonban, irodában vagy akár üzlethelyiségben az éltető energia kiegyensúlyozottan áramlik át minden helyiségen, életterületen.

 

A kiegyensúlyozottság eléréshez nyújtanak segítséget az ősi megfigyeléseken, hagyományokon alapuló térrendezési rendszerek.

 

A térharmonizálás, azaz egy harmonikus otthon kialakítása során a Feng Shui elvein alapuló módszert alkalmazom, természetesen helyrajzi vonatkozásban, nem feltétlenül a keleti szimbólumrendszert használva. Az egészséges és “zöld” környezet követelményeit valamint a hagyományos nyugati lakberendezési és életviteli elveket is szem előtt tartva, leginkább a színek, valamint saját jelképeink energiáját felhasználva végzem a tanácsadást.

Mikor érdemes igénybe venni a tanácsadást?

  • ha lakást, házat, üzletet újítasz fel, vagy alakítasz át,
  • ha építkezel, vagy építkezést tervezel,
  • ha ház, lakás vásárlását tervezed, vagy már az új otthonodat, irodádat, üzletedet szeretnéd berendezni,
  • ha át kell rendezni a mostani lakást, mert változott a helyzetetek, például összeköltöztetek, baba érkezik, nagyobbak lettek a gyerekek, vagy éppen kirepültek,
  • ha szeretnéd, hogy a munkában hatékonyabb legyél, karriered fellendüljön, ritkuljanak a stresszes helyzetek,
  • ha régóta tartó egészségügyi, vagy párkapcsolati gondokkal küszködsz,
  • ha változásra vágysz, mert a mostani otthonod, irodád nem elég kényelmes, harmonikus, vagy már nem érzed jól magad benne,
  • vagy ha egyszerűen csak szeretnél áldás alatt, kevesebb energia ráfordítással hatékonyabban élni és dolgozni – egészséges környezetben elégedettebb életet élni.
  • továbbá események, rendezvények, pl. esküvők szervezése előtt, ha szeretnéd, hogy személyre szabott harmonikus életeseményed legyen.

A tanácsadás személyre szabott, így a lehető leghatékonyabban igyekszik segíteni és lehetővé tenni, hogy az egészséges energiák és lehetőségek a Te életedben is szabadon áramolhassanak!

Jelentkezem tanácsadásra

Itt olvashatsz bővebben arról, hogy mi a Feng Shui.

Szolgáltatások

OTTHONI TÉRRENDEZÉS
IRODAI TÉRRENDEZÉS
KERTI TÉRRENDEZÉS
RENDEZVÉNYEK